Afspraak maken?

Bel van ma t/m do tussen 9:00 en 13:00u
Vrijdag is de praktijk gesloten
0475 - 58 20 88

Ledematen

Ook klachten in uw armen of benen kunnen veroorzaakt worden door standafwijkingen in gewrichten. Dit kunnen zowel standafwijkingen in het gewricht zelf zijn als ook in de nek of tussen de schouderbladen. In de pols kunnen standafwijkingen ontstaan door een val op de hand. Hierdoor kan pijn in de pols ontstaan, of tinteling in de hand. Ook een elleboog kan door een val belast worden, waardoor een tenniselleboog kan ontstaan. 
 

Enkelklachten

Door het verzwikken van een enkel kunnen niet alleen banden afscheuren maar ook voetbotjes verschuiven met als gevolg standafwijkingen waardoor enkelklachten blijven voortduren. Al deze standafwijkingen kunnen vaak in een beperkt aantal behandelingen gecorrigeerd worden.
 

Meerdere oorzaken mogelijk

Bij klachten in armen en benen geldt wel dat er vaak meerdere oorzaken mogelijk zijn. Bijna altijd zal het noodzakelijk zijn om de wervels van de nek en de borstkast te corrigeren omdat deze veel invloed hebben op de klachten. Het is van tevoren niet vast te stellen welke rol de afzonderlijke standafwijkingen hierbij hebben. De enige manier om hier achter te komen is om ze te behandelen en te zien wat de effecten zijn.
FJ Design